Erkend en gecertificeerd
hoofd-distributeur FBK Benelux
Hygiene Products International

Over HPI

Goede hygiëne begint bij HPI

Goede hygiëne staat of valt met de juiste producten én een goed advies. HPI heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van voedselveilig en hygiënisch werken. Wij adviseren onze afnemers bij het opstellen van een gedegen advies richting de eindgebruikers. Denk aan het opstellen van een hygiëneplan-scan en het organiseren van de werkomgeving volgens de HACCP-richtlijnen en het LEAN/5S-managementconcept. Met HPI ben je verzekerd van een goed product én een systeem dat aan alle eisen voldoet.

Eenvoudige integratie

Onze producten kenmerken zich door een lange levensduur en zijn zeer gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Gebruikers zijn verzekerd van een perfect eindresultaat met minimale effort. Als vanzelfsprekend voldoen de producten aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. Je doorstaat elke audit van leverancier, klant of controlerende instantie, want met HPI is (voedsel)veilig en hygiënisch produceren gegarandeerd. Vrijwel alle producten van FBK® en OrangeBrush® zijn universeel, voor een eenvoudige integratie met bestaande hygiënesystemen. 

Food en non-food

Waar de producten van FBK® voornamelijk worden gebruikt in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie richt OrangeBrush zich op de non-food industrie. OrangeBrush® wordt onder andere gebruikt in de volgende markten: Carwash, (Petrochemische) industrie, Transport & automotive, Scheepvaart, Schoonmaakbedrijven, Landbouw & constructie en non-food Retail.

Als founder van OrangeBrush® en verdeler/ importeur van FBK® in de Benelux hebben wij exclusief toegang tot de meest innovatieve producten die het hygiëneniveau en veiligheid in de werkomgeving aanzienlijk verhogen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van HPI of ben je geïnteresseerd in een dealership?  

Neem contact met ons op.

 

Contactformulier

 

Vragen, neem contact op!

Heeft u een vraag of opmerking?