Erkend en gecertificeerd
hoofd-distributeur FBK Benelux
Hygiene Products International

Over HPI

Over HPI

Hygiene Products International (HPI) is de Official Importer van FBK® voor de Benelux. Het Deense kwaliteitsmerk ontwikkelt al sinds 1887 reinigingsgereedschap. Meer dan een eeuw ervaring heeft geresulteerd in een range innovatieve hygiëneproducten, waarbij efficiëntie, gebruiksgemak, ergonomisch comfort en duurzaamheid centraal staan. Het assortiment bestaat onder andere uit hygiënische vloer- en handborstels, trekkers, schrappers, emmers, detecteerbare producten, waterborstels en diverse stelen. 

Goede hygiëne begint hier

Goede hygiëne staat of valt met de juiste producten én een goed advies. HPI heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van voedselveilig en hygiënisch werken. Wij adviseren onze afnemers bij het opstellen van een gedegen advies richting de eindgebruikers. Denk aan het opstellen van een hygiëneplan-scan en het organiseren van de werkomgeving volgens de HACCP-richtlijnen en het LEAN/5S-managementconcept. Met FBK bent u verzekerd van een goed product én een systeem dat aan alle eisen voldoet. 

De kracht van FBK® Hygiene Cleaning Systems

FBK® is leading op het gebied van slimme hygiënische oplossingen. Als vertegenwoordiger van dit gerenommeerde merk hebben wij exclusief toegang tot de meest innovatieve producten die het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk verhogen. Als vanzelfsprekend voldoen de producten aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. FBK® onderscheidt maar liefst elf kleuren ten behoeve van de verplichte kleurcodering.

De producten van FBK® kenmerken zich door een lange levensduur en zijn zeer gebruiksvriendelijk en ergonomisch. Gebruikers zijn verzekerd van een perfect eindresultaat met minimale effort. U doorstaat elke audit van uw leverancier, klant of controlerende instantie, want met FBK® is voedselveilig produceren gegarandeerd. De producten van FBK® zijn bovendien universeel, wat integratie met bestaande hygiënesystemen mogelijk maakt. Overstappen naar FBK® is dus zeer eenvoudig.

Hygiëne en schoonmaakartikelen voor de groothandel

De hygiëne- en schoonmaakproducten van FBK® worden voornamelijk gebruikt in de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en chemische industrie. HPI levert uitsluitend hygiëneproducten aan de groothandel, maar ook eindgebruikers kunnen met vragen bij ons terecht. Wij brengen u graag in contact met één van onze professionele dealers en met hen kunnen wij voor u een gratis hygiëne-scan verzorgen.

Vragen, neem contact op!

Heeft u een vraag of opmerking?